Sevgili Arkadaşlar ve Değerli Velilerimiz;

24 Eylül 2017 Pazar Günü Cittaslow Markalı kentimizde düzenlenecek olan Dünya Cittaslow günü Cittaslow Pazarına gerekli davetler yapılmış olup, İlçe dışından birçok ziyaretçi beklenmektedir.

Yaşadığımız kentimizde yerel pazarın geliştirilmesi ve yerel kalkınma için önemli görülen ve 24 Eylül 2017 Pazar günü Belediye Parkı üzerinde kurulacak Cittaslow Sunday gününde yarının büyükleri, bugünün ortakları olarak yönetimde söz sahibi olan Çocuk Belediyesi Meclis Üyeleri olarak bizlerde Pazar standı açmayı düşünüyoruz.

Satışı yapılabilecek yerel ürünlerden kavanoz içinde marmelat, reçel, pekmez- elma, armut, kızılcık-lif, patik, tülbent gibi uygun gördüğünüz yerel ürünlerin Çocuk Belediyesi’ne 20 Eylül Çarşamba gününe kadar teslim edilmesini ve isimlerini yazdırmasını sizlerden rica ediyor ayrıca, müsait olan arkadaşlarımızın ise 24 Eylül Pazar günü satış yapmak üzere 07:30’da park üzerinde kurulacak Çocuk Belediyesi standında hazır bulunması önemle duyurulur.

Emirkan Kadir DURMUŞ
Çocuk Belediye Başkanı